Český rozhlas Dvojka: Káva o 4: Bude mi 50, no a co!
O svátcích jezte klidně všechno, ale v menším množství, doporučuje odbornice na výživu
Rozhovor pro časopis Téma (publikováno také na idnes.cz)
Co dělá v žaludku studená kola a proč je lepší pít po jídle, líčí biochemička
Denik.cz
Ranní káva jako nakopávač? Není horší chvíle, kdy si ji dát, varuje odbornice
denik.cz
Také zapíjíte léky čajem? Je to chyba, můžete snížit jejich účinnost
denik.cz
Škodí pití kávy po jídle? Odbornice vysvětluje, kdy naopak káva trávení podpoří
Denik.cz
Nadýmání často komplikuje hubnutí. Pomohou vychytávky v jídelníčku a babské rady
BLOG Jezte chytře webu jogadnes.cz: Kolagen a jeho potenciál v otázkách zdraví kloubů a pokožky
BLOG Jezte chytře webu jogadnes.cz: Velikonoční zvyky, tipy na zdravější pokrmy a recept na lehčího beránka
BLOG Jezte chytře webu jogadnes.cz: Proč ty můžeš a já ne?
BLOG Jezte chytře webu jogadnes.cz: Těhotenství: Máte-li možnost, připravte se!
BLOG jezte chytře na webu jogadnes.cz: Novoroční zamyšlení: Co to vůbec je „jíst zdravě“?
BLOG Jezte chytře na webu jogadnes.cz: Několik rad pro vánoční nakupování a pečení aneb hlavně ať vítězí kvalita
Reportáže v pořadu Polopatě:
2) Droždí, kypřicí prášek, rozinky
Článek na zdravě.cz: Tuky pro vánoční pečení: Naučte se rozpoznat druhy másla a jeho alternativy
BLOG Jezte chytře na webu jogadnes.cz: Proč je tučný kravský jogurt lepší než sójová náhražka
BLOG Jezte chytře na webu jogadnes.cz: Podzim aneb jak zahřát tělo a posílit imunitu pomocí jídla a doplňků stravy
BLOG Jezte chytře na webu jogadnes.cz: Září jako brána podzimu. Víte, jak jste na tom s hladinou vitamínu C ve vašem těle?
BLOG Jezte chytře na webu jogadnes.cz: Základní desatero o pitném režimu
BLOG Jezte chytře na webu jogadnes.cz: Bílkovinová mánie – proč jsou tak lákavé a jak se nenechat nachytat?
jogadnes.cz: Nootropika aneb povolený hack pro nás mozek
BLOG Jezte chytře na webu jogadnes.cz: Jak si nezkazit dovolenou u moře obavami z dopadů all inclusive
BLOG Jezte chytře na webu jogadnes.cz: Tři jednoduché změny, které vám pomohou zhubnout aneb Převezměte odpovědnost za své tělo
Šťastnější díky jídlu: hitparáda potravin, z nichž se tělo vyrobí více hormonu štěstí serotoninu
Červeným vínem i jahodami proti Parkinsonově chorobě: jak pomáhají látky flavonoidy
Bílkoviny v moči mohou ukazovat na virózu, vysoký tlak i nádor: jak se jich zbavit přírodní cestou
Dejte si sklenici vody a udělejte si seznam aneb Co udělat ještě před snídaní, abyste měli lepší den
Problém mokrých kalhotek: Při inkontinenci vám můžou pomoci bylinky, třeba skořice či kopřiva
PODCAST: Rozhovor s Ivou Frühlingovou na téma poruchy příjmu potravy na Radiu Expres FM
Nečekejte na žízeň, i v zimě hrozí dehydratace! Proč a jak jí předcházet? Radí biochemička Michaela Bebová
Audio záznam rozhovoru na Český rozhlas DVOJKA s Patricií Strouhalovou si můžete poslechnout ZDE
Výživářky radí, jak v lednu odlehčit jídelníček
Specifika jídelníčku lidí s hepatitidou: Co ano a co nesmíte
Zdravé zimní večeře: recepty od odbornic
Rozhovor v SAMA DOMA – Vodní hospodářství těla
Fetální alkoholový syndrom. Jak ohrožuje miminko v břiše?
Je to kuchařka, nebo průvodce zdravým stravováním? Obojí! Kromě 90 sezónních receptů totiž v knize najdete celou řadu srozumitelných návodů a tipů, jak jíst zdravě. Pomocí kuchařky si snadno sestavíte vyvážený jídelníček, můžete jí ale i jen tak listovat a objevovat přitom nové chutě a zdravé kombinace.
Ukážeme vám, že naše recepty nejsou žádná věda. Jednotlivé stránky plné překvapivého obsahu a nádherných fotografií vás hravou formou postupně vedou k tomu, abyste se naučili přemýšlet o skladbě jídla na talíři, výběru surovin nebo velikosti porcí. Většinu jídel připravíte do 30 minut – ze surovin, které seženete v běžném obchodě.
Kuchařka je plná inspirace pro vaření a přípravu jídel během jarního období a po úspěšných předchozích kuchařkách ze série Jak jíme zdravě je tento titul čtvrtým a závěrečným dílem edice. Na knize s námi spolupracovala odbornice na výživu RNDr. Michaela Bebová alias Biochemička.
Novinka z edice nejprodávanějších kuchařek Jíme zdravě je tady! Je to kuchařka, nebo průvodce zdravým stravováním? Obojí! Kromě 90 sezónních receptů totiž v knize najdete celou řadu srozumitelných návodů a tipů, jak jíst zdravě. Pomocí kuchařky si snadno sestavíte vyvážený jídelníček, můžete jí ale i jen tak listovat a objevovat přitom nové chutě a zdravé kombinace.
Ukážeme vám, že naše recepty nejsou žádná věda. Jednotlivé stránky plné překvapivého obsahu a nádherných fotografií vás hravou formou postupně vedou k tomu, abyste se naučili přemýšlet o skladbě jídla na talíři, výběru surovin nebo velikosti porcí. Většinu jídel připravíte do 30 minut – ze surovin, které seženete v běžném obchodě.
Kuchařka je plná inspirace pro vaření a přípravu jídel během zimního období, přímo navazuje na knižní tituly Jak jíme zdravě v létě a na podzim. Na knize s námi i tentokrát spolupracovala odbornice na výživu RNDr. Michaela Bebová alias Biochemička.
Anotace
Kuchařka, nebo průvodce zdravým stravováním? Obojí! Kromě 94 sezónních receptů totiž v knize najdete celou řadu srozumitelných návodů a tipů, jak jíst zdravě. Zbrusu nový koncept je plný inspirace, překvapivého obsahu a nádherných fotografií, které vás hravou formou postupně vedou k tomu, abyste se naučili přemýšlet o skladbě jídla na talíři, výběru surovin nebo velikosti porcí.
Pomocí knihy si snadno sestavíte vyvážený jídelníček, můžete jí ale i jen tak listovat a objevovat přitom nové chutě a zdravé kombinace. Ukážeme vám, že naše recepty nejsou žádná věda – většinu jídel připravíte do 30 minut, a to ze surovin, které seženete v běžném obchodě.
Kuchařka plná podzimně laděných receptů přímo navazuje na Jak jíme zdravě v létě a skvěle tak rozšíří vaši sbírku – ať už hledáte nové recepty, nebo chcete proniknout do principů zdravého stravování. Na knize s námi spolupracovala odbornice na výživu RNDr. Michaela Bebová alias Biochemička.
ANOTACE
Kuchařka nebo průvodce zdravým stravováním? Obojí! Kromě 103 sezónních receptů v knize najdete celou řadu srozumitelných návodů a tipů, jak jíst zdravě. Zbrusu nový koncept je plný inspirace, překvapivého obsahu a nádherných fotek, které vás hravou formou postupně vedou k tomu, abyste se naučili přemýšlet o skladbě jídla na talíři, výběru surovin nebo velikosti porcí.
Pomocí knihy si snadno sestavíte jídelníček nebo můžete jen tak listovat a objevovat nové chutě a zdravé kombinace. Ukážeme vám, že to není žádná věda, většinu receptů připravíte do 30 minut – ze surovin, které seženete v běžném obchodě.
Kuchařka skvěle rozšíří vaši stávající sbírku – ať už hledáte nové recepty nebo chcete proniknout do principů zdravého stravování. Na knize s námi spolupracovala odbornice na výživu RNDr. Michaela Bebová alias Biochemička.
A NEBO TŘEBA TAKÉ ZDE
Nevěřte poplašným mýtům. Zde jsou fakta, která byste měli vědět o vakcinaci
Symptomy nemoci COVID-19: Jak se v nich vyznat a kdy zpozornět?
Základní doporučení pro péči o silnou imunitu v období hrozby nakažení novým typem koronaviru
Panika a strach z koronaviru tělu škodí. Jak se chovat v období krize?
Čisticí tonikum má silné protivirové a antibakteriální účinky. Vyrobte si ho doma
Jednoduché shrnutí: 10 základních bodů o koronaviru
Jak v těchto dnech dobít naději a životní energii
Jak se bránit nákaze? Speciální dechové cvičení na podporu plic a vhodný doplněk stravy
Odborníci se vyjadřují k podpůrné léčbě nemoci COVID-19: Jaké léky a doplňky stravy jsou vhodné?
Prázdniny a COVID-19: Jaká opatření se vyplácí dodržovat, i když už oficiálně nemusíme?
Bavlněné versus jednorázové roušky: Jak se o ně správně starat?
Vyvracíme mýty: Proč se nebát roušek a respirátorů
Jak zvládnout „být single“ během pandemie
Strava jako prevence mrtvice: Co patří do jídelníčku
Co jíst s vysokou hladinou kyseliny močové
Jak na kvalitní spánek: proveďte 7 snadných změn
Může pití při jídle narušovat trávení?
Nejhorší jídla, která si můžete dát v restauraci
9 superpotravin, které v létě najdete v Česku
Jak se projevuje cukrovka druhého typu?
Káva s citronem: Vyplatí se je pít společně?
proženy.cz: Kolagen a zdraví kloubů: Kdy ho začít doplňovat, jak a proč?
Káva a infarkt: Existuje souvislost?
Intolerance chladu: Proč jsou na něj někteří tak citliví?
proženy.cz: Intolerance laktózy: proč ji někdo má a jiný ne?
proženy.cz: Proč se ráno na lačno napít čisté vody?
proženy.cz: Jak kofein působí na mozek?
Špičkou dolů, v kartonu a v lednici. Jak skladovat vejce?
Rozhovor se mnou na Bezhladoveni.cz
Zdravý jídelníček stojí na základních potravinách, říká biochemička RNDr. Michaela Bebová
11 potravin a surovin, které se (téměř) nikdy nezkazí
Aby štítná žláza fungovala: co pro to můžete denně dělat?
11.2.2021
Černá listina potravin aneb Čemu se výživáři vyhýbají?
Co o vašem zdraví napoví větry a nadýmání
Droždí zatočí nejen se zimními chmurami!
Tělesný pach: Jak vzniká a co jej ovlivňuje?
Hrstka denně stačí. Vlašáky jsou prospěšné v mnoha ohledech
recept: Závin z domácího pivního těsta
proženy.cz: Co se v těle děje, když se přejídáte?
recept: Jablečný crumble
proženy.cz: Když vás večer honí mlsná: 4 rady, jak s tím skoncovat
recept: Domácí tvaroháček s fíky
recept: Veganské špagety „carbonara“
Rozhovor na Vitalweb.cz: Vitamín C je nuda! Dejme na podzim šanci černému česneku, adaptogenům nebo zázvoru, říká Michaela Bebová
Léčivý zázvor. S čím vším pomůže?
Jaké hygienické zásady dodržovat při nákupu potravin?
Jaké přínosy má život bez kofeinu
rozhovor na Vitalweb.cz: Stav ženy před otěhotněním určuje mnohé do budoucna. Strava je mocná hybná páka, říká Michaela Bebová
Když střeva stagnují aneb Jak řešit, když nemůžete na WC?
recept: Tagliatelle s domácí rajčatovou omáčkou
Týdeník Květy: Jak zdravý je náš chléb? Pravda a mýty o základní potravině
recept: Letní bramborový salát s libečkovým pestem
5 věcí, které byste neměli dělat s prázdným žaludkem
Bojujete s vnitřním tukem? Tyto potraviny vám pomohou
Proč je dobré znát svou krevní skupinu
Je druhá vlna koronaviru reálná a lze se bránit dopředu?
Rozhovor pro FLOWEE: Koronavirus? Mám za to, že už nikdy nezmizí, říká biochemička Michaela Bebová
prozeny.cz: 5 zvyků pro prevenci srdečního infarktu
proženy.cz: Utečte alzheimerovi z lopaty: Které faktory můžete ovlivnit?
recept: Marcipánová bábovka
recept: Tvarohové knedlíky s jahodami
tetadrogerie.cz: Zdravé potraviny, jak je neznáte: sója
recept: Kosmatice
recept: Špaldové krekry se semínky
recept: Zapečené těstoviny s brokolicí
článek: Chřest – lahůdka s prospěšnými účinky na naše zdraví
recep: Slaný koláč s tofu-chřestovou náplní
3 důvody, proč si dát místo kávy čaj s mlékem
Potraviny pro zdravou slinivku: Co škodí a co prospívá?
recept: Rebarborová galetka
Rebarbora – krátká sezóna je tu, tak ji nepropásněte!
Stáří bez demence aneb Co teď musíte začít dělat?
recept: Bábovka s citrónovou polevou
Jak vypadá, když chuť vypoví službu?
recept: Čokoládová pěna s nádechem pomeranče
6 návyků, které poškozují zdraví mozku
Rozhovor s Petrem Havlíčkem: Radost z jídla střídají psychické problémy, emočních jedlíků přibývá
Snídaně je základ dne. Co do ní patří a do naopak ne?
Tetadrogerie: Vláknina: zbaví vás pocitu hladu a podpoří trávení
Potraviny pro zdravé ledviny: Co jíst a čemu se vyhnout?
Rozhovor pro Hospodářské noviny
Rozhovor v e-verzi
recept jogadnes.cz: Špenátové rolky s medvědím česnekem
Jaká jsou nejzdravější koření a čím tělu prospívají?
recept: Velikonoční Jidáše
Rozhovor pro nedělní Aha k aktuálnímu tématu, novému typu koronaviru
Trápí vás ošklivé faldy? Poradíme, jak se jich zbavit
Potraviny pro zdravé plíce: Co jíst a čemu se vyhnout?
jogadnes.cz: Žijte jednoduše aneb jak neplýtvat potravinami
recept: Zelená polévka z medvědího česneku
10+1 otázek
Rozhovor s Petrem Havlíčkem: Vědecké studie nás jíst nenaučí, výživa je individuální
jogadnes.cz: Jídlem na podporu imunity
recept: Plněný croissant s mozzarellou a bazalkovým pestem
proženy.cz: 8 hlavních příčin, které mohou způsobit vysoký krevní tlak
Nedaří se vám zhubnout? Možná máte zpomalený metabolismus
Fóbie z cukru: Je třeba se ho opravdu bát?
recept: Žampionový krém
Krz je organizován ve třech víkendových částech:
1. část: 24. 10. - 25. 10. 2020
2. část: 14. 11. - 15. 11. 2020
3. část: 28. 11. - 29. 11. 2020
Lektorky: RNDr. Michaela Bebová a MUDr. Marie Skalská
Cena: 9 900 Kč
Místo konání: Praha 1 (poblíž Florence)
V kurzu zdravé výživy se zaměříme pouze na reálné, pravdivé a hlavně praktické informace, bez zabarvení výživovými styly a potravinářského byznysu. Naučíte se orientovat v potravinách, budete schopní sestavit individuální jídelníčky na míru vám i vašim blízkým a hlavně získáte dostatek vědomostí na to, aby jste většinu informací, které se k vám dostanou, dokázali vyhodnotit podle svého zdravého selského rozumu.
Přihlášku si můžete vytvořit ZDE
proženy.cz: Chyby, které po čtyřicítce mohou srdce vyřadit z provozu
ČT1 POLOPATĚ – reportáže
5 benefitů eukalyptového oleje: S čím vším si poradí?
recept: Ovesná kaše s růžičkovou kapustou
recept: Lilkové minipizzy
recept: Hamburger z černých fazolí
recept: Guláš z hlívy ústřičné
jogadnes: Vliv nadměrné konzumace soli na naše zdraví
recept: Kapustové placičky s krémovým křenovým dipem
Víte, jaká je vaše ideální váha?
Bezlepková dieta: Můžete při ní zhubnout?
recept: Vánočka – základní recept
recept: Vanilkové rohlíčky – základní recept
proženy.cz: Vánoční období fandí oříškům. Které tělu prospívají nejvíce?
Vitalweb.cz: Rozhovor – Jaké tuky jsou nejvhodnější pro pečení cukroví, smažení kapra nebo přípravu majonézy?
jogadnes.cz: Jak na vánoční cukroví, které je zdravé a bez zbytečné chemie
recept: Masala chai
Vitalweb.cz: Rozhovor – Pesticidy, konzervanty a syntetická barviva. Jak připravovat cukroví bez skryté chemie?
jogadnes.cz: Ořechy – výběr, péče a skladování
recept: Pikantní mrkvová polévka s kari
recept: Čokoládový chlebíček s pošírovanými hruškami
jogadnes.cz: Cukr a jeho vliv na mozek a psychiku
recept: Květákové placičky
proženy.cz: Stárnout s grácií není těžké, stačí vědět, jak na to
recept: Krémová česnečka
jogadnes.cz: Tuky – tukofóbie je pryč, oslavujme!
recept: Jahelník s jablky a sušenými švestkami
proženy.cz: 4 skupiny potravin pro zdravý mozek
jogadnes.cz: Alternativy a náhražky mléčných výrobků
recept: Tofu tikka masala
prozeny.cz: Pět „zdravých“ sladidel, která vám mohou ublížit
tojesenzace.cz: 6 dobrých zvyků zdravých a šťastných žen
jogadnes.cz: Brownies z červené řepy
Tetadrogerie.cz: Jíte a hubnete: Víte, jak fungují negativní kalorie?
Multisport: Strava v období podzimu
jogadnes.cz: Jak na zpomalený metabolismus
recept: Dýňový hummus
jogadnes.cz: Dýně Hokkaido
recept: Pikantní dýňová polévka se zázvorem
jogadnes.cz: Pracharanda – přírodní sladidlo z hrušek
recept: Jablečné chutney
proženy.cz: Jak při pečení nahradit vejce?
jogadnes: Švestky – první vlaštovky nadcházejícího podzimu
recept: Bramborové šišky se švestkovým rozvarem
prozeny.cz: Pomůže vám kofein zhubnout?
tetadrogerie.cz: Není kilo jako kilo! Kilo svalů vypadá jinak než kilo tuků
Týdeník Květy: Český národní poklad – brambory
jogadnes.cz: Hřib, křemenáč, bedla nebo babka – jedlé houby ve výživě
recept: Špaldoto s liškami
prozeny:cz: Alkalická dieta je opředena mýty. Měli byste jim věřit?
recept jogadnes.cz: Dušené houby na sádle s bylinkami
Sušené ovoce: zdravá náhrada sladkostí nebo kalorická bomba?
prozeny.cz: Chcete konečně zhubnout? Začněte od střevních bakterií
prozeny.cz: Proč se vám dělá špatně, když si v autě čtete?
jogadnes.cz: Okurka, dáma co osvěží
recept: Studená okurková polévka s koprem
jogadnes.cz: Červený rybíz – lahodný zdroj vitamínu C
recept: Rybízový koláč s tvarohem
Přírodní sladidla: Záruka zdraví a štíhlé postavy?
jogadnes.cz: Maliny a ostružiny – plody nadupané antioxidanty
recept: Ovesné kostky s malinami
proženy.cz: Proč je vaše stolice zelená? Na vině není pouze jídlo!
jogadnes.cz: Cuketa - letní královna zahrad i našich kuchyní
recept: Cuketová pizza s mozzarellou
Náhrady mateřského mléka: Vyznejte se v nich
proženy.cz: Je tuňák v konzervě zdravý?
jogadnes: Borůvky - vyražte nasbírat pravé superpotraviny
recept: Nepečený borůvkový dort
proženy.cz: Jíst kávová zrna místo pití kafe: Ano, nebo ne? A proč?
Blog kalorické tabulky: Knäckebroty, krekry, pufované chlebíčky či bílkovinný chléb – alternativy pečiva z odborného pohledu
jogadnes.cz: Umeocet - doplní minerály a potěší střeva
recept: Galletka s mákem a švestkami
proženy.cz: Plody, které nejsou tím, čím se zdají být
Alkohol a hubnutí: Vše, co jste chtěli vědět
Letní Jóga DNES už se hřeje na stáncích a v trafikách! Tentokrát na téma Pitný režim (nejen) v letních měsících.
prozeny.cz: Káva s mlékem: Ano, či ne?
prozeny.cz: 5 příčin věčné žíznivosti aneb Tyhle nemoci vám hrozí
jogadnes.cz: Jahody - na sezonu se těšíme celý rok
recept: Jahodové tiramisu do skleničky
jogadnes.cz: Meruňky – oranžové ovoce, které Češi milují
recept: Meruňkové knedlíky se zakysanou smetanou a rapadurou
článek: Perlivá voda: Pít či nepít?
článek: Kedlubna – nenápadná, ale všestranná zelenina
recept: Kedlubnový salát s tofunézou
5 potravin, které mohou v těle spouštět záněty
článek na jogadnes.cz: Zdravá výživa jako elixír mládí
recept: Bezinkový sirup
proženy.cz: 3 signály, podle kterých poznáte otravu z jídla
článek na jogadnes.cz
Chřest – lahůdka s prospěšnými účinky na naše zdraví
recept: Jarní salát s chřestem a dijonskou zálivkou
recept: Chia pudink s kiwi pyré
Cvičení ráno na lačno: zhubnete více nebo je to mýtus?
Je normální chodit na velkou po jídle?
Květnová Jóga DNES je ode dneška na stáncích! Tentokrát v ní najdete můj článek o SEROTONINU, o úžasném hormonu štěstí a dobré nálady, který je ZDARMA pro všechny, jen je potřeba vědět, jak ho aktivovat a jak ho na sebe nechat působit.
Dá se zhubnout po menopauze? Ano, poradíme vám, jak na to
recept: Špaldové makové koláče
6 triků pro ploché bříško. Vyzkoušíte je?
Obilné kaše: Prospívají zdraví nebo se po nich tloustne?
recept: Vláčný mazanec s tajnou ingrediencí
5 potravin, jejichž konzumaci byste neměli zanedbávat
Odborná recenze na doplněk stravy Curcuma Caps (JUST - NAHRIN)
5 TIPŮ, JAK SHODIT TĚHOTENSKÁ KILA, I KDYŽ KOJÍTE
článek: Očista vs. detoxikace: Jak na rozumnou jarní očistu?
recept: Cizrnová čoko-pomazánka
článek: Proč nás každé jaro trápí jarní únava a lze jí předcházet?
recept: Pesto z medvědího česneku
recept: Zelené matcha smoothie
proženy.cz: Francouzská dieta: Vše, co můžete sníst, vás překvapí
recept: Zelený salát s klíčky mungo
článek: 6 nejčastějších příčin, proč máte stále hlad
proženy.cz: Vláknina pro srdce, snížení cholesterolu i lepší zažívání
Týdeník Květy: Nové trendy v jídle - co je opravdu zdravé?
recept: Zapečené palačinky se špenátem a ricottou
článek Zdravá výživa jako elixír mládí
proženy.cz: Kyselina citrónová: Je rakovinnotvorná?
recept: Mrkvové lívance s opečeným banánem
Částečné hladovění: Cesta ke štíhlé postavě?
ČT1 Polopatě: Luštěniny ve výživě
recept: Gnocchi se šalvějí
CVIČENÍ A JÍDLO: CO SI DOPŘÁT PŘED A PO NĚM?
recept: Kmínový ne(chléb)
proženy.cz: Existuje denní doba, během níž spálíte nejvíce kalorií? Ano!
recept: Salát Coleslaw z červeného zelí
článek: Nehledejme viníka v jednom typu potravin, hledejme ho v sobě
recept: Cizrnové řezy se skořicovým krémem
recept: Hráškové placičky
recept: Pomazánka z řapíkatého celeru
recept: Pikantní polévka z batátů
Lednová Jóga DNES
Lednové číslo s krásným tématem "Buďme k sobě laskaví" je už pár dní na světě. Trvalo mi jen několik sekund, než jsem měla jasno, k čemu bychom v rámci svého zdraví měli být laskaví my a o čem tedy bude můj další článek. Takže: Buďte laskaví ke svému STŘEVU
Na Nikol nemám :), ALE... více než na fotku jsem pyšná na TEXT, protože si myslím, že se tam podařily prodat vykričníky, na které se v oblasti výživy snažím upozorňovat. Rozebrali jsme nejčastější otázky/problémy, se kterými se setkávám: alkohol, nesmyslnost diet, pečivo, tlustí podvyživení a problematika snídaní. Časopis je právě na stáncích a v rámci REAL STORY je výživa doplněna jak o oblast fitness, tak o oblast koučinku.
_________________________________________________________