Články

RECEPT: Avokádový pudink

Porce: 3

Příprava: 10 min + 2 hodiny na vychlazení

Označení: Veganské a bezlepkové

Ingredience
  • 1 větší avokádo
  • 2 menší nebo jeden velký, dobře zralý banán
  • 60 g datlové pasty
  • 1 lžíce kokosového oleje
  • 2 vrchovaté lžíce kvalitního kakaového prášku
  • 70 ml rostlinného nápoje

na ozdobu

  • SENSE COCO kokosové lupínky s javorovým sirupem (cca 30 g)
Postup

1. Do mixéru nebo food processoru postupně vložte dužinu z avokáda a všechny ostatní ingredience. Vše zmixujte do hladkého krému, občas stěrkou setřete zpět dolů do nádoby.

2. Krém rozdělte do 4 mističek a nechte vychladit alespoň na dvě hodiny. Před podávání ozdobte kokosovými lupínky.